Controleer of de cijfers gecertificeerd zijn

Evenals bij iedere andere belangrijke beslissing, is het zaak te controleren of de ontvangen informatie werd getoets

In Clinica EUGIN laten wij onze resultaten toetsen door een onafhankelijke certificeringsinstelling om te garanderen dat zij een trouwe weerspiegeling vormen van het aantal zwangerschappen van duizenden patiënten die een behandeling in ons centrum hebben gevolgd.

Hoe worden de slagingspercentages berekend?

Wat zijn de slagingspercentages in Eugin?

De verschillende fertilisatiebehandelingen laten verschillende slagingskansen zien. Behalve in het geval van eiceldonatie, is de leeftijd van de patiënte een doorslaggevende factor. Vanaf de leeftijd van 35 jaar neemt het reproductieve vermogen van de eicellen namelijk snel af.

Wij in EUGIN zijn van mening dat als er een kans op zwangerschap bestaat, al hoe klein ook, de patiënte het recht heeft hierover geïnformeerd te worden, zodat zij zelf kan beslissen.

Met andere woorden, onze gegevens beperken zich niet alleen tot de gevallen met de beste vooruitzichten.
Dit besluit vermindert de resultaten van onze globale statistieken, maar heeft honderden vrouwen gelukkig gemaakt die in andere fertiliteitscentra nul op het rekest kregen

Om uw kansen op zwangerschap beter in te kunnen schatten, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken. Na het consult met uw arts, zal deze bevestigen of het gevonden slagingspercentage ook geldt voor uw specifieke geval.


Kunstmatige inseminatie

Kunstmatige inseminatie is de minst ingewikkelde behandeling en wordt toegepast tot de leeftijd van 40 jaar. Deze behandeling biedt optimale slagingskansen tot de derde of vierde poging.

KIE: kunstmatige inseminatie met sperma van de partner


Responsive image
Responsive image

KID: kunstmatige inseminatie met donorsperma

Kunstmatige inseminatie met donorsperma biedt grotere zwangerschapskansen dan KIE omdat het sperma afkomstig is van een geselecteerde donor die aan een volledig onderzoek is onderworpen.


Responsive image
Responsive image


In-vitrofertilisatie

In EUGIN worden de meeste van ivf-behandelingen uitgevoerd met behulp van de ICSI-techniek, waardoor de kans op bevruchting aanzienlijk toeneemt.

Het merendeel van de behandelingen die tegenwoordig worden uitgevoerd, bestaan uit een eerste transfercyclus met embryo’s die werden verkregen na stimulatie en bevruchting in het laboratorium gevolgd door een tweede transfercyclus met ingevroren embryo’s.

FIn-vitrofertilisatie met eigen eicellen

De eicellen van een vrouw zijn fascinerende, complexe en tegelijkertijd uiterst delicate cellen die bijzonder gevoelig zijn voor de veroudering van de vrouw

Eicellen verliezen op natuurlijke wijze hun reproductieve capaciteit in een onomkeerbaar proces dat gewoonlijk vanaf de leeftijd van 35 jaar versn

Behalve in enkele zeer specifieke gevallen, is bij in-vitrofertilisatie de kwaliteit van het sperma minder belangrijk voor de slagingskansen dan de leeftijd van de vrouw.


Responsive image
Responsive image

Deze grafiek heeft betrekking op een transfercyclus met verse embryo’s gevolgd door een transfercyclus met ingevroren embryo’s, omdat dit de meest gebruikelijke behandeling is.

Wat is de intracytoplasmatische sperma-injectie (ICSI)?

Hoe worden de eiceldonoren geselecteerd?

In-vitrofertilisatie met donoreicellen

BIJ EICELDONATIE IS DE CUMULATIEVE ZWANGERSCHAPSKANS NA DRIE CYCLI 93%


Responsive image
Responsive image

Wij van Clinica EUGIN doen er alles aan om de eigen eicellen van de vrouwen te gebruiken. Maar mocht dit niet mogelijk zijn of worden afgeraden, dan kunnen wij dankzij de hulp van een andere vrouw de gewenste zwangerschap bewerkstelligen.

Eiceldonatie is een methode die zich al ruimschoots heeft bewezen en die steeds vaker wordt toegepast. Clinica EUGIN is een van Europa’s meest ervaren fertiliteitsklinieken op dit gebied.

Behalve in enkele zeer specifieke gevallen, is bij in-vitrofertilisatie de kwaliteit van het sperma minder belangrijk voor de slagingskansen dan de leeftijd van de vrouw.

In dit geval blijft uw kans op zwangerschap constant, want de eiceldonor is altijd jonger dan 36 jaar. In overeenstemming met de wet, zijn eiceldonoren in Spanje altijd tussen 18 en 35 jaar oud.

Hoe worden onze donoren geselecteerd?


Meerlingszwangerschappen

Meerlingszwangerschappen kunnen reden zijn tot vreugde. Maar vanuit een medisch oogpunt zijn ze niet aan te bevelen. Daarom beperkt de Spaanse wet de terugplaatsing tot een maximum van drie embryo’s. In Eugin wordt dit aantal uitsluitend in enkele zeer specifieke gevallen teruggeplaatst

Hoe worden de slagingspercentages berekend:

Deze gegevens hebben betrekking op de positieve uitslag van het hormoon Beta-hCG in een meting 14 dagen na de embryotransfer: dat is het eerste teken van een zwangerschap.

Dat is het eerste teken en de beste weerspiegeling van het resultaat van de behandeling. Vanaf dat moment gaat de natuur zijn gang net als bij elke andere zwangerschap, ongeacht hoe deze tot stand is gekomen.

Wilt u meer weten?

Uw voorlopige diagnose gratis en onmiddellijk

Laatste Actualisering: augustus 2018