Het stemt ons echt gelukkig en wij zijn er trots op dat wij meer dan 15.000 vrouwen hebben kunnen helpen om hun kinderwens in vervulling te laten gaan. En voor velen van hen, zelfs meerdere malen. Klik hier om over ons programma “Nog een baby” le lezen.

Vertrouwen op EUGIN betekent kiezen voor de hoogste kans op zwangerschap.. Onze grote ervaring en de volledige toewijding van een geweldig team specialisten met hart voor hun werk maken dat mogelijk.

Techniek is noodzakelijk voor het vervullen van de kinderwens, maar het is niet genoeg. Het gaat om een zeer belangrijke beslissing waarbij heel veel intense gevoelens een rol spelen. Op zo’n moment heb je iemand nodig met veel ervaring op wie je kunt vertrouwen.

Een vrouw kan ongeacht haar burgerlijke staat of seksuele geaardheid als gebruikster of ontvangster gebruik maken van de bij navolgende Spaanse wet geregelde technieken.

Art. 6.1 van de Spaanse Wet 14/2006, van 26 mei 2006, betreffende Kunstmatige voortplantingstechnieken bij mensen.

Onze online diagnose, stelt u in staat uw huidige situatie beter te begrijpen. Uw onzekerheid vermindert en twijfels worden weggenomen. Wij van EUGIN passen ons aan uw agenda aan –ook in het weekend– zodat het hele proces gemakkelijker en discreter voor u wordt

Of u nu meer informatie nodig hebt om een beslissing te nemen, of dat u morgen meteen wilt beginnen, dit is de website waar u moet zijn. De informatie die u hier vindt is volledig transparant. Een voorbeeld: in de prijzen van onze behandeling is alles wat u nodig hebt inbegrepen. Dit om onzekerheid en verrassingen te voorkomen, en u kunt ze altijd vergelijken.

In minder dan twee minuten, vult u uw voorlopige online diagnose, geheel vrijblijvend en helemaal kosteloos in en beschikt u over alle informatie die u nodig hebt. In EUGIN zijn we gespecialiseerd in de belangrijkste fertiliteitsbehandelingen.

Clínica Eugin is lid van de NMC Healthcare, een van de meest prestigieuze medische organisaties in de UAE

Kunstmatige inseminatie

Kunstmatige inseminatie (KIE)

Eigen spermal

Bij kunstmatige inseminatie met sperma van de partner worden voorgeselecteerde zaadcellen van de partner in de baarmoeder ingebracht.

 

Kunstmatige inseminatie (KID)

Donorsperma

Bij kunstmatige inseminatie met donorsperma wordt sperma van een spermabank in de baarmoeder ingebracht.

 

In-vitrofertilisatie

In-vitrofertilisatie

Eigen eicellen en sperma van de partner

De IVF-behandeling met eigen eicellen en sperma van de partner is een laboratoriumtechniek waarbij de eigen, vooraf weggezogen eicellen met sperma van uw partner worden bevrucht.

In-vitrofertilisatie

Eigen eicellen en donorsperma

De IVF-behandeling met eigen eicellen en donorsperma is een laboratoriumtechniek waarbij de eigen, vooraf geoogste eicellen met sperma van een anonieme donor worden bevrucht.

In-vitrofertilisatie

Donoreicellen en sperma van de partner

De IVF-behandeling met donoreicellen en sperma van de partner is een laboratoriumtechniek waarbij eicellen van een donor met sperma van uw partner worden bevrucht.

In-vitrofertilisatie

Donoreicellen en donorsperma

De IVF-behandeling met donoreicellen en donorsperma is een laboratoriumtechniek waarbij donoreicellen worden bevrucht met donorsperma. Beide donoren zijn anoniem.

ICSI

Inseminatie van een eicel door middel intracytoplasmatische micro-injectie

Bij deze methode vindt de bevruchting plaats door met een micro-injectie een zaadcel in de eicel in te brengen.

IMSI

U kunt de bevruchtingskansen bij in-vitrofertilisatie verbeteren

Met de IMSI kunnen de mogelijkheden van IVF worden verbeterd. U kunt deze methode gebruiken als u al meerdere mislukte IVF-pogingen achter de rug hebt.

Pre-implantatie genetische diagnostiek

Met PGD kunnen we het DNA van de eicellen of van de embryo’s bestuderen

Met PGD kunnen we het DNA van eicellen of embryo’s bestuderen, om de exemplaren die aan bepaalde kenmerken voldoen te selecteren.

Pre-implantatie genetische screening

Met deze procedure kunnen eicellen of embryo’s met een juiste genetische belasting worden geselecteerd

PGS met CGH array is een laboratoriumtechniek waarmee we het DNA van eicellen of embryo’s kunnen bestuderen, zodat we de eicellen of embryo’s met de juiste genetische lading kunnen selecteren.

Laatste Actualisering: februari 2019