Onderzoek: wij in Eugin doen onderzoek naar alle fasen van het zwangerschapsproces

In samenwerking met de universiteiten van Barcelona, Milaan, Cardiff, Leeds en Gent doet Eugin onderzoek om de kennis over de vruchtbaarheid te verdiepen en meer vrouwen te kunnen helpen hun kinderwens te vervullen.

Al vijftien jaar heeft Eugin wereldwijd al duizenden vrouwen geholpen zwanger te worden. Het stemt ons echt gelukkig en wij zijn er trots op dat wij deze moeders hebben kunnen helpen om hun kinderwens in vervulling te laten gaan. Maar we willen het hier niet bij laten. Daarom ontwikkelt Eugin in samenwerking met vooraanstaande universiteiten in de hele wereld, talloze onderzoeken om de kennis over vruchtbaarheid en kunstmatige voortplanting te verdiepen.

Eugin heeft al talrijke studies gepubliceerd en blijft onderzoek doen naar onderwerpen die het hele proces van de zwangerschap omvatten. Bij het uitgevoerde onderzoek komen alle cruciale momenten van de behandeling van kunstmatige voortplanting aan bod: vanaf het moment vóór de bevruchting tot de embryotransfer, om aldus de kansen op zwangerschap bij onze patiënten te verhogen.

Meer dan zwangerschap alleen

Onze inspanningen zijn niet alleen gericht op de zwangerschap zelf. Daarom ondersteunen we ook onderzoeken met betrekking tot de gemoedstoestand van onze patiënten. Wij willen weten hoe ze zich voelen en hoe zij dit proces beleven. Met die kennis kunnen wij hen de beste ondersteuning bieden, zodat zij zich tijdens de hele behandeling zo goed mogelijk voelen.

Verder richt ons onderzoek zich ook op de gezondheid van kinderen die geboren zijn door middel van kunstmatige voortplantingstechnieken. Hun geboorte is belangrijk voor ons, maar minstens even belangrijk is dat zij zich ook gezond ontwikkelen.

Samenwerking met prestigieuze universiteiten

Om een aantal van deze onderzoeken te kunnen ontplooien, beschikt Eugin over een eigen laboratorium in het prestigieuze Parc Científic (wetenschapspark) van Barcelona. Opdat onze werkzaamheden ook wetenschappelijk op een hoog niveau worden uitgevoerd, werkt Eugin samen met werkgroepen van gerenommeerde universiteiten, zoals Università degli Studi di Milano, de University of Leeds, Cardiff University, Universiteit Gent en de Universitat de Barcelona, wat onze onderzoeken een grotere diversiteit en breedte en een internationaler karakter verleent.

Eugin onderzoekt voor u het hele zwangerschapsproces

Wilt u meer weten over onze onderzoeksactiviteiten, klik dan hier.

Laatste actualisering: mei, 2015
Uw eerste visite is gratis als u vóór 31 oktober een afspraak maakt.