Bij kunstmatige inseminatie met sperma van de partner worden voorgeselecteerde zaadcellen van de partner in de baarmoeder ingebracht.


Wanneer is het aan te raden?

Kunstmatige Inseminatie met Eigen Sperma

PDF (175 Kb)

Bij kunstmatige inseminatie met donorsperma wordt sperma afkomstig van een spermabank in de baarmoeder ingebracht. Het is een eenvoudige en effectieve techniek, want dit spermamonster is afkomstig van een gezonde donor en vertoont daarom een optimale kwaliteit en kwantiteit van de zaadcellen.

Deze methode kan ook uitkomst bieden in geval van functiestoringen van de eicellen, anatomische en/of functionele afwijkingen van de baarmoederhals (cervix factor), coïtale factoren of onverklaarde streriliteit.


Fases

1. Controle en stimulatie van de eierstokken

De eierstokken worden gestimuleerd door toediening van hormonen (follikelstimulerend hormoon FSH en, in sommige gevallen, luteïniserend hormoon LH). Tegelijkertijd wordt de cyclusontwikkeling echoscopisch gevolgd totdat het aantal en de grootte van follikels toereikend is (voor deze techniek is één follikel genoeg). Vervolgens wordt de eisprong opgewekt door de toediening van een ander hormoon dat LH nabootst. LH is het hormoon dat de eisprong opwekt (LH of luteïserend hormoon) en zorgt dat er een eicel vrijkomt.

2. Spermamonster voorbereiden

Op de dag van de inseminatie levert de man het spermamonster af. Dit spermamonster wordt behandeld om de beweeglijke zaadcellen van de rest te scheiden. Dit resulteert in een concentratie beweeglijke zaadcellen (enkele miljoenen) die hoog genoeg is om de inseminatie te kunnen uitvoeren.

3. Inseminatie

Op de dag van de eisprong wordt het staaltje zaadcellen in een dunne canule geladen en in de baarmoeder ingebracht. Dit is een eenvoudige en pijnloze procedure die vergelijkbaar is met een gewoon gynaecologisch onderzoek.


Slaagkansen


Responsive image
Responsive image


Prijzen

De totale kosten van uw behandeling (een vaste prijs zonder verrassingen) vanaf: 1.140 EUR

U krijgt een gratis vruchtbaarheidstest 360° tijdens uw eerste visite als u vóór 30 september aanvraagt.

Dit bedrag is inclusief alle noodzakelijke medische handelingen vanaf uw eerste bezoek tot aan de voltooiing van de behandeling.Medische behandelingen in Spanje zijn vrijgesteld van BTW.

In dit bedrag is niet inbegrepen:

  • De vereiste medische vooronderzoeken, want deze verschillen voor iedere vrouw afhankelijk van haar klinische geschiedenis.
  • De medicatie, want uw arts schrijft u tijdens uw eerste afspraak de vereiste doses voor. Deze verschillen van geval tot geval.
  • Die Vitrifizierung von Eizellen oder Embryonen, da sich erst in der letzten Phase einer Behandlung mit In-vitro-Fertilisation herausstellt, ob eine Anwendung dieses Verfahren erforderlich ist.

Reis- en verblijfkosten

Bij EUGIN vinden alle behandelingen plaats in Barcelona. U kunt direct beginnen. Vanaf het begin tot wanneer de behandeling voltooid is, verstrijkt gewoonlijk een maand.

COmdat we beseffen dat het reizen een aanzienlijke extra kostenpost kan vormen, doen wij in EUGIN al het mogelijke om het reizen zoveel mogelijk te beperken.

Daarom stellen we twee varianten voor:

A. Twee reizen naar Barcelona
Deze reizen kunnen op elke dag van de week (ook in het weekend) worden ingepland, om ze in uw agenda te kunnen inpassen:.
B. Eén reis naar Barcelona, van variabele duur
Voorts bestaat de mogelijkheid om voor uw behandeling maar een reis naar Barcelona in te plannen. Geeft u de voorkeur aan deze optie, dan kunt u contact met ons team van patiëntenservice opnemen. Zij zullen u helpen om uw reis te plannen. Al naargelang uw geval en uw behandeling, kan de duur van het verblijf variëren* van twee weken tot ongeveer een maand.

*Indien u een visum nodig hebt, houd er rekening mee dat uw reis langer kan duren al naargelang uw geval en de behandeling die u volgt. Ons team voor patiëntenservice zal u bijstaan bij het organiseren alle details van uw verblijf.

De begeleiding verloopt in zijn geheel op een comfortabele, veilige en volledig vertrouwelijke wijze via uw Privé-omgeving, een onderdeel van de website dat speciaal daarvoor werd ontworpen.
Deze techniek biedt een gecertificeerde kans op zwangerschap van
41%

Alle informatie die u nodig hebt om de juiste beslissing te nemen

Uw voorlopige diagnose gratis

Ik wil met de behandeling beginnen

Ik heb meer informatie nodig

Laatste Actualisering: augustus 2018