Meningen

Wij vragen al onze patiënten een tevredenheidsonderzoek in te vullen. In deze enquête kunnen zij elke fase van hun behandeling beoordelen. Hier volgen enkele van hun beoordelingen:

Onze kinderen, een jongen en een meisje, worden nu al bijna 9 jaar. Ze zijn geweldig en we zijn erg gelukkig. Wij willen onze donor bedanken, die “goede fee”, zoals wij haar tegenover de kinderen noemen. Bijna tien jaar nadat wij met de behandeling met donoreicellen begonnen, genieten wij nog steeds van ons geluk.

Hallo allemaal, Ik wilde jullie allemaal bedanken, en als ik allemaal zeg, bedoel ik alle medewerkers van het Eugin-team, voor hun deskundigheid, betrouwbaarheid en geduld tijdens mijn behandeling. Ik wil jullie vertellen, dat ik na de inseminatie en de terugplaatsing van twee embryo’s nu zwanger ben. Mijn man en ik zijn Eugin en de donor erg dankbaar. Zij hebben mogelijk gemaakt dat we over enkele maanden een dochtertje of zoontje krijgen. Voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, aarzel niet en vertrouw op Eugin. Heel erg bedankt iedereen.

Dankzij het team van Clinica Eugin is onze kinderwens in vervulling gegaan. We hebben een prachtige zoon en we hopen deze ervaring te herhalen. Dank jullie wel voor zoveel vriendelijkheid en professionaliteit.

De medewerkers van de kliniek zijn echt geweldig. Bovendien krijg je uitleg in je eigen taal. Omdat iedereen in de kliniek veel glimlacht, voelde ik me veel relaxter op de moeilijke momenten tijdens de bezoeken en de terugplaatsing. Ik wil iedereen heel hartelijk bedanken.

Ik ben nu in Barcelona. En ik sta op het punt terug te vliegen naar Italië. Twee dagen geleden hebben ze twee fantastische, kleine embyootjes in mijn baarmoeder geplaatst… Nu moeten we gewoon afwachten. Maar wat er ook gebeurt, ik wil alleen maar zeggen: grote DANK aan de Eugin-kliniek, aan alle medewerkers. Met al hun meelevendheid en vriendelijke glimlachen, maken ze dat je je er direct thuis voelt Wat er ook gebeurt, wij komen zeker nog eens terug. Ik kan het iedereen aanbevelen. Ze hebben ons echt heel erg geholpen! Dank, dank en nog eens dank.

We hielden een zeer goed gevoel over aan ons bezoek aan Clínica Eugin.Wij hebben het volste vertrouwen in het hele team dat ons zal helpen onze droom in vervulling te laten gaan. Ik kan nu officieel meedelen dat ik deze weg ben ingeslagen om mijn droom waar te maken… Dankzij het hele team en de coördinatrices. En wie nog aarzelt, moet weten dat ze in Eugin zich goed geholpen zullen voelen. Het hele personeel is zeer gekwalificeerd.

Clinica Eugin bood ons een meerwaarde in vergelijking met de andere fertiliteitscentra waar we zijn geweest. Wij kregen een uitstekende emotionele ondersteuning tijdens het proces. Ze hadden veel tijd voor ons, en de medische zorg was natuurlijk ook uitstekend. Iedereen heel erg bedankt voor alles.

Ik ben vooral tevreden over de kliniek vanwege zijn menselijk kant. Het was een goede ervaring. Erg bedankt voor jullie geduld!

Blijf zoals jullie zijn: gewoon perfect. Jullie hebben altijd goed geluisterd en de reacties kwamen snel. Zelfs op 8000 km afstand!

De kwaliteit van de service leek mij echt van zeer hoog niveau. Vooral dat ik een eigen privé-wachtkamer had kon ik erg waarderen. Heel erg bedankt voor jullie werk en jullie onthaal.

Als je ouder bent dan 40 jaar, zoek je snelheid, efficiëntie en professionaliteit. Dat is ongetwijfeld wat ik vond in Clínica Eugin.

We zijn erg blij met Clínica Eugin. We zullen geen moment aarzelen Eugin aan iedereen die een kind wil aan te raden. We willen iedereen bedanken die ons tijdens de behandeling heeft geholpen.

Jullie zijn geweldig! Iedereen van het team bedankt… We zullen jullie aan iedereen aanbevelen!

Wij willen jullie bedanken dat jullie van dit hele proces zo’n positieve ervaring hebben gemaakt.

Het hele team bedankt voor jullie professionaliteit, tact en aandacht. Ook voor de zorg en vriendelijkheid waarmee jullie ons gedurende het hele proces hebben begeleid. En nu moet de natuur het werk afmaken.

Jullie verdienen alle lof, zowel in professioneel als in menselijk opzicht. Ik voelde me beter ondersteund dan ooit. Hartelijk bedankt.

Ik zou niets aan Eugin veranderen. Het is een leuke fertiliteitskliniek met zeer deskundig en vriendelijk personeel.

Wat tijdens de hele ervaring opviel was de grote efficiëntie en professionaliteit. Op alle niveaus werden we geholpen door erg sympathiek en zorgzaam personeel.

Ik was aangenaam verrast door de professionaliteit, beschikbaarheid, betrouwbaarheid en gastvrijheid. Bedankt voor jullie warme onthaal en vriendelijkheid.

Ze deden alles erg goed en het werd ook goed uitgelegd. Dankzij Eugin heb ik nu een superdochtertje: jullie hebben mijn leven veranderd.

In Clinica Eugin heerst een warme en professionele sfeer. Iedereen was erg meelevend en attent. Ik had mij geen betere kliniek kunnen voorstellen! Al het personeel dat ons heeft bijgestaan, hartelijk bedankt… Het was erg ontroerend.

Ik had een zeer goede ontvangst, zowel door het medische als door het administratieve personeel: ze zijn allemaal zeer professioneel. Het is een geluk dat Eugin bestaat.

Clínica Eugin heeft een goede reputatie hoog te houden. Hun werk wordt goed gecoördineerd door het hele team. Bedankt voor jullie gastvrijheid en attente behandeling.

Uw eerste visite is gratis als u vóór 31 oktober een afspraak maakt.