In één maand en slechts twee bezoeken aan Clinica Eugin kunt u zwanger worden. Zo gemakkelijk is het. Geen wachtlijsten en geen medische vooronderzoeken.

PDF (380 Kb)


1. Uw oplossing en gepersonaliseerde offerte online en gratis

Zodra u het formulier “Eugin-oplossing” hebt ingevuld, zullen we u op basis van de door u verstrekte gegevens informeren welke behandeling(en) het beste bij uw situatie aansluiten. Vul een kort formulier in met uw naam en e-mailadres om u op de website te registreren, zodat u toegang krijgt tot uw Privézone. Uw Privézone is een veilig en vertrouwelijk gedeelte van de website waar u alle informatie over uw behandeling, de gedetailleerde prijsofferte (vrijblijvend en 6 maanden geldig) kunt inzien en waar u gemakkelijk en discreet alles met onze kliniek kunt regelen.Zoekt u een oplossing?


2. Een eerste afspraak maken

Er zijn geen wachtlijsten in Clinica Eugin. U kunt vandaag nog een afspraak maken voor uw eerste bezoek. U kunt direct vanuit uw Privézone een afspraak maken. Voorafgaand medisch onderzoek is niet nodig. Dit kan tijdens uw eerste bezoek in de kliniek worden uitgevoerd, en voor een lagere prijs. U hoeft dus geen minuut meer te wachten om met uw behandeling te beginnen.


3. Het eerste bezoek

Op het eerste bezoek verifieert de arts dat de voorgeschreven behandeling het meest geschikt voor u is en dan kunt u direct beginnen. Dit bezoek kan ongeveer twee uur duren. Kom in gezelschap van uw partner als u die hebt. Wij weten hoe belangrijk het voor u is om u in uw eigen taal te kunnen uiten. Daarom spreken onze artsen Spaans, Catalaans, Frans, Engels, Nederlands, Italiaans en Duits.


4. Thuis (ongeveer 1 maand)

Wanneer u weer thuiskomt, is alles al voorbereid om met de behandeling te beginnen. Van het begin af aan en gedurende ongeveer een maand, begeleiden we u in de follow-up. Per telefoon of mail laten we u op ieder moment weten wat te doen. Vergeet niet dat wij elke dag van het jaar 24 uur per dag voor u klaar staan.


5. Het tweede bezoek

Als het zover is, nemen wij twee of drie dagen van tevoren contact met u op om het tweede bezoek aan Barcelona te plannen en de behandeling te voltooien. Tijdens dit tweede bezoek vindt de kunstmatige inseminatie, de eicelpick-up of de embryotransfer plaats, al naargelang de overeengekomen behandeling. Het wordt aanbevolen, maar niet verplicht, dat u met uw partner komt (als u die hebt*). Enkele uren na afloop kunt u de kliniek op eigen benen verlaten en gewoon doorgaan met uw normale leven.

* Alleenstaande vrouwen komen volgens Spaans recht ook in aanmerking voor fertiliteitsbehandelingen.


6. En dan?

Vanaf dat moment gaat de natuur zijn gang. Wij zullen de ontwikkelingen nauwlettend volgen en u waar nodig ondersteunen.

Laatste Actualisering: februari 2018