Afspraak aanvragen

Dank u voor uw vertrouwen in Eugin.

U staat op het punt om een afspraak met uw arts in Barcelona maken.

Uw eerste visite is gratis als u vóór 31 oktober een afspraak maakt.

  • De met een * aangeduide velden zijn verplicht
  • De website van Eugin maakt gebruik van hetzelfde HTTPS veiligheids- en vertrouwelijkheidsprotocol als uw bank. De vertrouwelijkheid van uw communicatie is gewaarborgd en uw data worden op veilige en automatische wijze versleuteld.
  • We vragen u om maximaal 3 data te selecteren voor een afspraak met uw aarts in Barcelona.

  • We zullen uw terug bellen om een van de geselecteerde data te bevestigen.

x

Wettelijke kennisgeving

De automatisering van deze gegevens is bedoeld om uw informatie-aanvraag correct af te handelen zodat wij kunnen instaan voor een medische dienstverlening van hoge kwaliteit en voor de correcte uitvoering van de administratieve en organisatorische processen van onze kliniek.

Tenzij u ons daarom verzoekt, zullen wij uw gegevens niet aan derden doorgeven. U kunt op elk gewenst moment uw recht op toegang, rectificatie, annulering en bezwaar met betrekking tot uw gegevens in onze bestanden uitoefenen door u te wenden tot: Clínica EUGIN, Afd. Patiëntenservice Travessera de les Corts, 322 en C/. Entença, 293 – 08029 Barcelona.

Alle verzamelde en geautomatiseerde informatie is onontbeerlijk om u in elke fase van het zorgproces goed te kunnen helpen. EUVITRO SLU garandeert de volledige vertrouwelijkheid van deze gegevens, waarvoor het de beveiligingsmaatregelen heeft geïmplementeerd zoals bepaald in het Koninklijk Besluit R.D. 1720 van 21 december 2007.